. Mąka z wyłącznie POLSKICH zbóż

Najwyższa jakość mąki potwierdzona badaniami

W Mące Łowickiej najważniejsza jest dla nas najwyższa jakość produktów. Mąki produkowane w naszym młynie są naturalne, a zboże, z którego powstają, pochodzi tylko z regionalnych pól i od zaprzyjaźnionych nam rolników. Szanując tradycję, jaką stworzyliśmy, staramy się spełniać wszelkie standardy i oczekiwania naszych klientów. Właśnie dlatego cyklicznie przeprowadzamy badania mąk łowickich w zewnętrznych i akredytowanych laboratoriach. Wyniki tych badań potwierdzają, że nasze mąki nie zawierają glifosatu, pestycydów, metali ciężkich i mykotoksyn. Produkty od Mąki Łowickiej to naturalność i brak zapychaczy oraz chemicznych substancji. Poniżej znajdują się szczegółowe wyniki badań, jakim poddajemy mąki.

Nasze mąki są produkowane wyłącznie z POLSKICH, lokalnych zbóż, które kupujemy tylko od okolicznych rolników, co poświadczamy dwiema kontrolami Sanepidu w tym zakresie. W naszym młynie nie zostało zmielone nawet jedno ziarno ukraińskiej pszenicy.

Nowe badania 2024:

Dokumenty do pobrania:

Produkty dopasowane do Ciebie

Zarejestruj nowe konto

Posiadasz już konto?
Zaloguj się zamiast tego Lub Zresetuj hasło